Látogassa meg további oldalainkat is:

Esküvő a Sirály Étteremben


Éttermünk, a Sirály Étterem 1983 óta tartozik vállalkozásunkhoz,  így a hosszú ideje itt dolgozó személyzet  esküvők bonyolításában is nagy  szakmai gyakorlattal rendelkezik.

Valamennyi dolgozónk tisztában van azzal, hogy a megrendelő család életében ez az esemény rendkívüli jelentőséggel bír, ezért törekszik a szolgáltatást is kiemelt szinvonalon biztosítani. Elegáns külső és belső megjelenésű üzletünk rendkívüli adottságokkal rendelkezik, maximálisan 250 fő egy légtérben történő elhelyezése lehetséges a zenekar és a tánc részére biztosított helyigény mellett. Ugyanakkor alacsonyabb létszám esetén a terem kisebb egységekre osztható, így biztosítható a meghitt hangulat. A termet a megrendelő kívánsága szerint rendezzük be illetve dekoráljuk, természetesen Önök külön dekoratőrt is alkalmazhatnak .  Biztonságos saját parkolónk 100 személygépkocsi részére kínál kényelmes parkolást.

Az alábbiakban szeretnénk Önökkel ismertetni a nálunk rendezett  esküvők általában elfogadott, eddig jól bevált lebonyolítását, illetve az ajánlott menüsort. Az ételsor összetétele ötvözi a hagyományos esküvői választékot , ugyanakkor  a jelen kor, elsősorban fiatalabb korosztály étkezési szokásait is figyelembe veszi.

 • Az érkező vendégek a megbeszélt időben a teraszon gyülekeznek, majd az ifjú párt követve ünnepélyesen bevonulnak a rendezvény helyszínére. A következő köszöntő italokkal fogadjuk őket: konyak, vodka, unicum, vilmoskörte, bonbonmeggy, édes martini. Igény szerint ez cserélhető pezsgőre is.
 • A vendégek elhelyezése lehetséges szabadon, amikor is mindenki maga dönt helyéről, vagy a megrendelő által előre elkészített ülésrend szerint. (mi ez utóbbit javasoljuk)
 • Az asztaloknál a vendégeket a kívánt italokkal szolgáljuk ki, majd ezt követi az Önökkel a helyszínen egyeztetett időpontban az ünnepi vacsora. Ajánlott vacsoramenünk felszolgált formában:

  1. Marhahúsleves tésztával, zöldséggel (lehet jérce, tyúk, stb.)
  2. Főtt marhahús knédlivel, tormával, mustárral, csemege uborkával
  3. Vegyes sült tálak
  (rántott sertésborda, csabai töltött sertéskaraj, grillezett pulykamellfilé, töltött csirkecomb, fogasfilé Orly módra, rántott trappista, tejfeles gomba, köretként petrezselymes burgonya, rizs és párolt zöldség, salátának pedig paprika, paradicsom, káposzta, uborka, bab és fejes saláta)

  A menü kívánságra hasonló alapanyagok felhasználásával felár nélkül változtatható.
 • A vacsora biztosítható büféasztalos formában is, ebben az esetben az ételsor összeállítása egyedileg történik, ennek esetleges felára 5-10 %.
 • A vacsorát követően kerülnek asztalra az aprósütemények, majd kb. egy- másfél óra múlva a menyasszonyi torta ünnepélyes felszolgálását követően a torták. Ezeket lehet a vendégek elé asztalokra felszolgálni, de lehetséges büféasztalon is elhelyezni, ebben az esetben mindenki ízlésének megfelelően választhat.
 • A sütemények beszerzését általában a megrendelőre bízzuk, miután a szokások e téren igen eltérőek, többen a saját süteményhez vagy cukrászhoz ragaszkodnak. Természetesen igény esetén mi is beszerezzük az édességet, kitűnő és jó áron dolgozó cukrászat szállít az étteremnek. (a torta és a sós-édes aprósütemény ára kb. 800.- Ft/fő). Emellett ajánljuk kevesebb sütemény és inkább gyümölcstálak kínálását.
 • Az est során az italfelszolgálás folyamatos, a megadott  italválasztékon belül a fogyasztás mind az asztaloknál, mind a bárpultnál korlátlan. Az italválaszték tartalmazza a különféle alkoholmentes italokat, ásványvizet, minőségi folyó vörös és fehérborokat, csapolt Dreher Pils sört, röviditalválasztékot  (vilmos körte, unicum, vodka, barack-, szilva-, és cserensznyepálinkák, bonbonmeggy, Jagermeister, Johnnie Walker whisky, gin, rum, konyak, martini), kávét. Természetesen a keretösszegen felül kérhetőek a egyéb italok is, illetve mód van a társaság kedvenc italait biztosítani az Önök részéről, amit mi szívesen felszolgálunk.
 • Éjfél után - általában a menyasszonytáncot követően - újabb fogást szolgálunk fel, ez általában töltött káposzta, de lehetnek más ételek is (pl. rántott csirke majonézes burgonyasalátával, hideg sültek, stb.).
 • A rendezvény befejezésének időpontjaként ajánljuk a kb. 4 órát, egyrészt, miután a nagy többség eddig az időpontig egyébként is távozik, másrészt a megadott ár eddig az időpontig biztosítja az ellátást.
Az étterem saját zenekarait is tudja ajánlani az esküvőhöz, velük minden esetben garantálni tudjuk a jó hangulatot, a zavartalan lebonyolítást. Zenekaraink minden korosztálynak megfelelő, a vendégek összetételéhez alkalmazkodó, folyamatos, színvonalas nemzetközi és magyar slágereket tartalmazó műsort biztosítanak rendkívül kedvező áron. Természetesen amennyiben a zenét a megrendelő szeretné biztosítani, ennek sincs akadálya.
 
Igény esetén vendégeink szállításáról buszainkkal kedvezményes áron tudunk gondoskodni. Az esetleges szállásigényt az étteremmel egy egységet alkotó Hotel Visegrádban illetve az étterem közelében lévő panziókban, magánszállásoknál tudjuk biztosítani 6-15.000.-Ft/szoba áron. 

Az ismertetett éttermi szolgáltatások ára kompletten - sütemények és zenekar nélkül - létszámtól függően 8500 Ft/fő-től elérhető, gyermekeknek 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk.
Zeneköltség (amennyiben a zenét mi biztosítjuk): a zenekar tagjainak létszámától függően 35.000.-Ft-tól 110.000.-Ft-ig.

Amennyiben erre igényük lenne a polgári illetve az egyházi szertartás lebonyolításában is segítségükre tudunk lenni. (különleges történelmi helyszínek, mint Salamon Torony, Királyi Palota,  a XVIII. századi barokk katolikus templom)

Reméljük ajánlatunk, valamint a rendezvény helyszíne elnyerte tetszésüket, s ezen kiemelkedő életeseményhez megfelelő keretet tudunk biztosítani. Referenciaként szolgál az eddig lebonyolított sok-sok esküvő, melyek megrendelőinek elérhetőségét szívesen megadjuk, így Önök a legilletékesebbektől kaphatnak közvetlen véleményt szolgáltatásainkról.

Bármely kérdésben készséggel állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken.

Kapcsolódó galéria

main image
Ugrás a galériákhoz


Ajánlat kérése

Név:

Telefonszám:

Cégnév:

E-mail cím:

-
A rendezvény dátuma:

Résztvevők száma:

Kérdések:


Köszönettel vettük ajánlatkérését! Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.