Látogassa meg további oldalainkat is:

Sirály Restaurant

Szállodánk Visegrád központjában 40 szobával áll rendelkezésükre, melyből 7 szoba akár 3 gyermekes családok elhelyezésére is alkalmas. Szobáink többsége mind franciaágyas, mind különágyas elhelyezést is lehetővé tesz, mindegyik erk

Visegrád központjában - a 11. főút és a fellegvár felé vezető út kereszteződésében áll a Sirály étterem, mely reprezentatív megjelenésével, kitűnő konyhájával ideális lehetőséget biztosít mind egyéni vendégek, mind pedig csoportok (menüvel, vagy a la carte) színvonalas ellátására. A bőséges ételválaszték a magyar és a nemzetközi konyha legismertebb specialitásait, valamint néhány, csak nálunk kapható különlegességet kínál. Vegetariánus vendégeknek külön étlaprész áll rendelkezésre.

?

Az étkezések során hangulatos élőzene (délben cigányzene, este felváltva cigány- és szalonzene) szórakoztatja a vendégeket. A nyári időszakban panorámás teraszunkon bográcsban főzött és faszénen sült specialitásokkal egészítjuk ki ajánlatainkat.

?

Igen kedveltek az alkalmakhoz illő bálok, mint pl. szilveszter, farsangi bál, locsolóbál, melyeket az étteremben rendezünk, valamint a teraszon és a parkolóban Anna napkor és augusztus 20-án rendezett hangulatos utcabálok. A rendezvények közül - melyekhez külön terem áll rendelkezésre - kiemelkedőek az esküvők, melyeknek rendezését kedvezményes áron vállaljuk.